Hjem • Om oss

Om oss

Urmaker Arnestad

Litt om oss

Urmaker Arnestad er en anerkjent bedrift som har vært en stolt aktør i urmakeribransjen i over flere tiår. Selskapet ble opprinnelig etablert i 1956 av Svein Arnestad, og siden 1998 har det blitt drevet med stolthet og engasjement av sønnen Sveinung.

Med en sterk arv innen urmakeri har vi utvidet vår ekspertise og sortiment for å imøtekomme de skiftende behovene til kundene. I tillegg til å være en anerkjent urmaker, har selskapet også etablert seg som en betrodd forhandler av smykker, optikk, dåpsgaver, bunadsølv og sølvbestikk.

En av våre styrker ligger i vårt verksted i butikken, der vi tar oss av reparasjoner, service og vedlikehold av klokker av alle slag. Vi har lang erfaring og ekspertise innen dette området og streber alltid etter å sikre at kundenes verdifulle ur får den oppmerksomheten de fortjener.

Gå til nettbutikken

Vi lever for å ute god service

Vi tilbyr også en rekke tilleggstjenester for å gjøre dine kjøp enda mer personlige og minneverdige. Vi er stolte av vår graveringstjeneste, som gir deg muligheten til å tilpasse dine kjøp eller varer som medbringes til butikken. Enten det er en spesiell gave eller et personlig minnesmerke, legger vi vår dyktighet i å skape unike og sentimentale produkter.

Videre har vi et dedikert team som er eksperter på å organisere firmagaver og premier til idrettslag. Vi tar sikte på å levere kvalitetsprodukter som gjenspeiler den høye standarden selskapet vårt representerer.

Vi er stolte av å betjene våre kunder med en kombinasjon av tradisjon, kunnskap og lidenskap for urmakeri og smykker. Vårt mål er å tilby enestående produkter, uovertruffen service og en personlig opplevelse som oppfyller og overgår forventningene til våre kunder.

Velkommen til Urmaker Arnestad, hvor vi kombinerer håndverkstradisjon med moderne stil og lidenskap for å levere minneverdige klokker og smykker.

Bestill Service