Hjem • Kontakt oss

Kontakt

Vi setter stor pris på din interesse for Urmaker Arnestad. Har du spørsmål, ønsker å avtale en konsultasjon eller trenger assistanse med en bestilling, er du velkommen til å kontakte oss. Vårt dedikerte team av urmakere og gullsmeder er her for å hjelpe deg på best mulig måte.

Du kan nå oss på følgende måter:

Telefon: Ønsker du øyeblikkelig hjelp eller en personlig samtale, er vår kundeservicetelefon åpen fra mandag til fredag, kl. 09.00 til 17.00. Våre representanter vil svare på dine spørsmål og veilede deg gjennom vårt utvalg av smykker og klokker.

E-post: Send oss gjerne en e-post når som helst på døgnet. Vi streber etter å svare innen 24 timer på hverdager. Gi oss så mange detaljer som mulig, slik at vi kan gi deg en nøyaktig og rask respons.

Besøk vår butikk: Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å besøke vår butikk og oppleve vårt brede utvalg av smykker og klokker personlig. Vårt erfarne personale vil gjerne hjelpe deg med å finne det perfekte produktet som passer dine behov og ønsker.

Sosiale medier: Følg oss på våre offisielle sosiale medieplattformer for å holde deg oppdatert på de nyeste produktene, spennende arrangementer og eksklusive tilbud. Du kan også sende oss en melding direkte på sosiale medier, og vi vil svare så snart som mulig.

Vi ser frem til å hjelpe deg og ønsker å gi deg den beste opplevelsen hos Urmaker Arnestad. Ta kontakt med oss i dag, enten det er via telefon, e-post eller personlig besøk. Vi er her for å gjøre din smykke- og klokkekjøpsopplevelse ekstraordinær.

Send oss en e-post

Navn(Påkrevd)
E-post(Påkrevd)
VIlkår