Klokkewinder Quadruple / Sort / Brun

En meget praktisk klokkewinder som holder den automatiske klokken i gang. Piano utseende er håndlaget gjennom en prosess med tilstrekkelig maling-tørk-trykk under moderne forhold. Yttermaterialet er laget av glossy MDF og med elegant PU-skinn på innsiden får winderen et flott og luksuriøst uttrykk. Det herdede glassvinduet gir god beskyttelse. I tillegg har du en skuff som kan brukes til lagringsplass for andre ur og smykker.

Denne winderen har plass til fire klokker. Den har fire uavhengige stille japanske presisjons Mabuchi-motorer, som er meget energieffektive. Funksjoner som kan nevnes er LCD berøringspanel, LED bakbelysning og fjernkontroll. Klokkeholderne er justerbare for store og små klokker og roterer med klokke, mot klokke og toveis. Størrelse: 274 x 212 x 315mm.

Varenummer: GC03-Q21EB-L-A Kategorier: , Stikkord: Merke:

Spørsmål om produktet? Send oss en hendvendelse.

Mål

274 x 212 x 315mm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Klokkewinder Quadruple / Sort / Brun”

Verksted i butikken

En av våre styrker ligger i vårt verksted i butikken, der vi tar oss av reparasjoner, service og vedlikehold av klokker av alle slag. Vi har lang erfaring og ekspertise innen dette området og streber alltid etter å sikre at kundenes verdifulle ur får den oppmerksomheten de fortjener.

Du liker kanskje også..

Gratis frakt over 1.000,-

14 dager angrerett

Autorisert Urmaker